Aλλαγή γυμναστή τερματοφυλάκων στη Σκωτία


Ο 48χρονος γυμναστής τερματοφυλάκων της Celtic, Stevie Woods, αναμένεται να πάρει τη θέση του Jim Stewart στην εθνική Σκωτίας, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός, Alex McLeish, αποδέσμευσε από την εθνική τον πρώην γυμναστή των Rangers.
O McLeish είχε τον Woods όταν ήταν προπονητής στη Motherwell, τον ξέρει και τον εμπιστεύεται πολύ, γι αυτό τον πήρε στην εθνική.
Ο McLeish είχε πάρει ως keeper τον Woods το 1994 στη Motherwell για να δικαιωθεί στη συνέχεια αφού ο Woods έπαιξε σε πάνω από 140 ματς για τους Steelmen, έκανε όμως το όνομα του ως γυμανστής.
Πήγε στη Celtic το 2007, όταν ήταν προπονητής ο Gordon Strachan, και σε αυτόν αποδίδουν πολλοί την εξέλιξη τερματοφυλάκων όπως οι Fraser Forster και Craig Gordon.
Ο 63χρονος Stewart ήταν για 16 χρόνια στο προπονητικό team της Σκωτίας, είχε διοριστεί από τον Berti Vogts κι ήταν στο πόστο του και όταν έγιναν ομοσπονδιακοί οι Walter Smith, McLeish, George Burley, Craig Levein και Gordon Strachan.
Aπολύθηκε από τους Rangers όταν ήταν τεχνικός ο Pedro Caixinha κι αναμένεται να έχει εκπαιδευτικό ρόλο στη σκωτσέζικη ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.