Έξι νέα πρόσωπα στην εθνική Σκωτίας

O Alex McLeish ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Σκωτίας για τα φιλικά με Κόστα Ρίκα και Oυγγαρία, περιλαμβάνοντας έξι παίκτες που καλούνται για πρώτη φορά στην εθνική.
Πρόκειται για τον επιθετικό της Swansea, Oli McBurnie, τον μέσο της Hibernian, Dylan McGeouc, τον αμυντικό της Wolves, Barry Douglas, τον goalkeeper της Hearts, Jon McLaughlin, τον αμυντικό της Aberdeen, Scott McKenna, αλλά και τον μέσο της Manchester United, Scott McTominay, που αποφάσισε πρόσφατα να πάρει τη σκωτσέζικη υπηκοότητα.
Το φιλικό με την Κόστα Ρίκα θα διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στο Hampden, για να ακολουθήσει 4 μέρες μετά το φιλικό με την Ουγγαρία. Ο McLeish πρέπει να βρει και καινούργιο αρχηγό για την εθνική μετά την αποχώρηση του Scott Brown της Celtic, αφού έχει αφήσει εκτός αποστολής και τον παλιό αρχηγό της εθνικής Darren Fletcher.
Οι Leigh Griffiths και Craig Gordon της Celtic είναι εκτός αποστολής, κλήθηκε όμως ο Stuart Armstrong που ανέρρωσε πρόσφατα.
Ο μέσος της Fulham, Kevin McDonald, ο Jamie Murphy που παίζει ως δανεικός στους Rangers και ο goalkeeper Jordan Archer είναι παίκτες που έχουν ξανακληθεί αλλά δεν έχουν ακόμα παίξει με την εθνική.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Σκωτίας
Goalkeepers: Jordan Archer (Millwall), Allan McGregor (Hull City) Jon McLaughlin (Hearts).

Αμυντικοί: Barry Douglas (Wolves), Grant Hanley (Norwich), Russell Martin (Norwich, on loan at Rangers), Scott McKenna (Aberdeen), Charlie Mulgrew (Blackburn), Callum Paterson (Cardiff), Andrew Robertson (Liverpool), Kieran Tierney (Celtic).

Mέσοι: Stuart Armstrong (Celtic), James Forrest (Celtic), Tom Cairney (Fulham), Ryan Fraser (Bournemouth), Kevin McDonald (Fulham), Kenny McLean (Aberdeen), Dylan McGeouch (Hibernian). John McGinn (Hibernian), Callum McGregor (Celtic), Scott McTominay (Manchester United), Jamie Murphy (Brighton, on loan at Rangers), Matt Ritchie (Newcastle), Ryan Christie (Celtic, on loan at Aberdeen).

ΕπιθετικοίOli McBurnie (Swansea, on loan at Barnsley), Jason Cummings (Nottingham Forest, on loan at Rangers), Matt Phillips (West Brom).

Στο τέλος της σεζόν η Σκωτία έχει να δώσει ακόμα δύο φιλικά στο Περού και το Μεξικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.