Ευτυχισμένος στη Celtic o Rodgers


O Βrendan Rodgers οδήγησε πέρυσι τη Celtic σε ένα αήττητο treble, ανεβάζοντας στους 69 το αήττητο ρεκόρ αγώνων των Bhoys και κάθε φορά που απολύεται ένας προπονητής από την Premier League της Aγγλίας, το όνομα του είναι μεταξύ των υποψηφίων.
«Να είσαι ευτυχισμένος, αυτό μετρά πάνω από όλα» δήλωσε στη “Sunday Mail” ο 45χρονος τεχνικός ξεκαθαρίζοντας ότι δε σκέφτεται να γυρίσει στην Αγγλία.
«Τα λεφτά δεν έχουν καμία σχέση, μπορείς να έχεις ένα “x” ποσό λιρών στην τράπεζα κάθε μήνα και να μην είσαι ευτυχισμένος, να μην έχεις ηρεμία σε αυτό που κάνεις, να μη σε γαληνεύει» υποστήριξε ο 45χρονος τεχνικός σημειώνοντας: «Αγαπώ την Premier League, την ποιότητα των παικτών, την ποιότητα των προπονητών, υπάρχουν μεγάλες προκλήσεις, αλλά απολύουν τους προπονητές με χέρια και με πόδια. Εγώ είμαι σε μια ονειρεμένη δουλειά. Ως ένας τύπος από τη Βόρειο Ιρλανδία που υποστήριζε τη Celtic και δουλεύει στο ποδόσφαιρο, ζώ το όνειρο μου εδώ. Πρέπει να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με αυτά που έχω εδώ, αυτό δεν είναι έλλειψη φιλοδοξίας, βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που νοιώθω ευτυχισμένος κάθε μέρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.