Hearts-Partick Thistle (preview)


H Ηearts έρχεται από ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με τη Hibernian, μετρά όμως 10 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε 6 από αυτά. Ο Christophe Berra δείχνει ότι θα είναι διαθέσιμος, ο Danny Amankwaa φαίνεται να παίρνει τη θέση του David Milinkovic, οι Don Cowie, Harry Cochrane και Michael Smith αναμένεται να απουσιάσουν, παραμένουν εκτός μάχης οι  Arnaud Djoum, Jamie Brandon και Rory Currie.
Η Hearts μετρά μόλις μία ήττα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα με την Partick Thistle, δεν έχει κερδίσει όμως στις 5 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, οι τρεις τελευταίες έληξαν ισόπαλες με πιο πρόσφατη αυτή του Νοεμβρίου.
Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας η Partick Thistle, 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Ross County, μετρά μόλις μία νίκη στα 19 τελευταία ματς πρωταθλήματος, χωρίς να έχει σκοράρει στα 9 από αυτά.
Επιστρέφει ο Abdul Osman για τους φιλοξενούμενους που αναμένεται να έχουν και τους Niall Keown και Mustapha Dumbuya στη διάθεση τους. Ο επιθετικός Conor Sammon δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ως δανεικός από τη Hearts, ενώ παραμένει εκτός μάχης ο Stuart Bannigan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.