Σκληρή μοιρασιά, Motherwell-Rangers 2-2


Σε ένα συναρπαστικό ματς στο Lanarkshire η Motherwell προηγήθηκε 2-0 στο 16’, οι Rangers ισοφάρισαν με δύο γκολ σε δύο λεπτά στο β’ μέρος κι είχαν ευκαιρίες για τη νίκη, με τη Motherwell να έχει δύο δοκάρια. Σκληρό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, σε ένα σκληρό ματς στο Fir Park.

Με τον Allan Campbell να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του η Motherwell κατέβηκε με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 0-0 με τη Celtic, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο επιθετικός Nadir Ciftci που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.
Ο Graham Dorrans επέστρεψε ύστερα από καιρό για τους Rangers, τελευταία φορά που είχε παίξει ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, όταν ήταν ακόμα ο Pedro Caixinha στον πάγκο των Gers. O Alfredo Morelos επέστρεψε στην επίθεση, με τους Jason Cummings και Sean Goss να χάνουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα.
Το σκορ άνοιξε νωρίς όταν ο αμυντικός των Rangers, Russell Martin ανέτρεψε τον Chris Cadden στην περιοχή κι ο Curtis Main εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 9’ δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Στο 16’ ο Curtis Main έγινε δημιουργός πασάροντας στον Allan Campbell που έκανε το 2-0 για τη Motherwell.
Oι Gers προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως το σουτ του Jamie Murphy μάζεψε εύκολα ο keeper της Well, Trevor Carson, ενώ ήταν οι γηπεδούχοι που έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ στο 31’ όμως το σουτ του Chris Cadden έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι Rangers εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι στο β’ μέρος κι έφεραν το ματς στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά. O James Tavernier κέρδισε πέναλτι από τον Elliott Frear και το εκτέλεσε ο ίδιος μειώνοντας στο 51’ σε 2-1’ για να φέρει το ματς στα ίσα στο 53’ ο Jamie Murphy που έκανε το όνομα του στη Motherwell.
Οι Steelmen …θυμήθηκαν να περάσουν ξανά στην επίθεση και στάθηκαν άτυχοι όταν το σουτ του Curtis Main από το ύψος της περιοχή έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών. Οι Rangers είχαν καλύτερες ευκαιρίες στη συνέχεια για να πάρουν το προβάδισμα, με τους γηπεδούχους να επιχειρούν κυρίως μακρινά άστοχα σουτ.
To τελικό 2-2 κρατά τη Motherwell εκτός εξάδας, ενώ οι Rangers μπορεί να δουν την Aberdeen να τους πιάνει στη 2η θέση, αν φυσικά οι Dons νικήσουν σε λίγο τη St Johnstone.

MOTHERWELL: Carson, Dunne, Aldred, Kipré, Tait, McHugh, Campbell, Cadden, Frear (Hendrie 57), Bowman (Petravicius 83), Main.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Martin, Alves, John, Dorrans, Docherty, Windass (Cummings 82), Candeias, Murphy, Morelos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.