Στηρίζει Murty για τον πάγκο των Gers o Rodgers


Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι ο Graeme Murty αξίζει να μονιμοποιηθεί στον πάγκο των Rangers. Αν οι Rangers κερδίσουν σήμερα αλλά και στον ημιτελικό του κυπέλλου τη Celtic μάλλον  θα πάρει μόνιμα τη δουλειά ο Murty, ο Rodgers όμως πιστεύει ότι την αξίζει ότι κι αν συμβεί στα ντέρμπι που απομένουν.
«Δεν είναι ποτέ εύκολη η πρώτη σου δουλειά ως προπονητής, ειδικά μια δουλειά σε αυτό το επίπεδο, κατάφερε να την πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν να εξασφαλίσει σταθερότητα κι έφερε παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει να παίζουν για τους Rangers, αυτό και οι συνεργάτες έκαναν εξαιρετική δουλειά» δήλωσε ο Rodgers που αναφέρθηκε στο διάστημα που ο ίδιος πήρε την πρώτη του δουλειά όταν ήταν στην Chelsea και απολύθηκε ο Jose Mourinho. Είχε τη δουλειά για μερικούς μήνες, απόλαυσε την πίεση και τις απαιτήσεις της δουλειάς και πιστεύει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Murty.
«Νομίζω ότι έδειξε πόσο ικανός είναι αυτό το διάστημα και μπορεί να πάρει τη δουλειά για να του δοθεί η ευκαιρία να χτίσει στο μέλλον» σημείωσε ο Rodgers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.