St Johnstone-Hamilton (preview)

Mετά το 4-0 στο Dundee ήρθε το 1-1 εντός έδρας με τη Hibernian για τους Saints, κόντρα στην 4η ομάδα του πρωταθλήματος το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. H oμάδα του Perth μετρά όμως μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Δεν θα έχει στη διάθεση της τον Richard Foster που δεν είναι ακόμα έτοιμος, δεν αποκλείεται πάντως να είναι διαθέσιμος το Σάββατο. Εκτός αποστολής και ο τιμωρημένος David Wotherspoon, εξέτισε την ποινή του όμως ο αμυντικός Jason Kerr που επσιτρέφει στην αποστολή των Saints.
Eξαιρετική παράδοση για τη St Johnstone που μετρά μόλις μία ήττα στις 9 τελευταές της αναμετρήσεις με τη Hamilton στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα κερδίσει τις δύο τελευταίες.
Η Hamilton δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο McDiarmid Park, τελευταία φορά που κέρδισε εκεί ήταν τον Γενάρη του 2015.
Οι Accies ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς στα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος, περισσότερους από αυτούς που είχαν κερδίσει στα προηγούμενα εννέα. Θα έχουν διαθέσουμους τους Ali Crawford και Darian MacKinnon που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους στο γόνατο, όχι όμως και τον αμυντικό Alex Gogic που χάνει λόγω τραυματισμού το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.