Νόμιζε ότι τα είχε δεί όλα στην Ελλάδα ο Xavier Tomas

Ο αμυντικός της Hamilton, Xavier Tomas, θυμήθηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα, αφού η εικόνα του Ιβαν Σαββίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ έκανε τον γύρο του κόσμου.
«Μπορώ να καταλάβω τον θυμό για μια απόφαση, αλλά δεν γίνεται να μπαίνεις έτσι στον αγωνιστικό χώρο, άσχημη εικόνα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο αμυντικός των Accies που έχει περάσει από Λεβαδειακό και Ολυμπιακό.
«Ήταν απίστευτο να βλέπεις τον πρόεδρο ενός συλλόγου να κάνει κάτι τέτοιο στη διάρκεια ενός αγώνα, τα παιδιά δεν πρέπει να βλέπουν τέτοιες σκηνές» συνέχισε ο Tomas που αναφέρθηκε και στις δικές του εμπειρίες από την Ελλάδα: «Είδα μερικά τρελλά παράγματα όταν ήμουν εκεί, όχι όμως και όπλο στον αγωνιστικό χώρο,τώρα δεν ξέρουν αν θα κάνουν καινούργιο πρωτάθλημα ποιος θα πέσει και ποιος θα ανέβει. Θυμάμαι σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν ήμουν εκεί, που οι οπαδοί του ξήλωναν τα καθίσματα και τους έβαζαν φωτιά, ήταν τρελλό το ματς καθυστέρησε για 90 λεπτά» θυμήθηκε ο αμυντικός των Accies καταλήγοντας αστειεύμενος ότι δεν περιμένει κάτι ανάλογο από τους οπαδούς της …Ross County όταν θα υποδεχτεί αύριο την ομάδα του στο Dingwall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.