11 ματς χωρίς ήττα για Killie, 2-1 εκτός της Hamilton


Έκτη σερί νίκη για την Kilmarnock που επικράτησε με 2-1 μέσα στο Superseal Stadium της Hamilton και πλησίασε στους 4 βαθμούς την 4η Hibernian.
Τέσσερις αλλαγές είχαν οι γηπεδούχοι στην ομάδα που είχε ξεκινήσει στο προηγούμενο παιχνίδι τους, με τον Gary Woods να παίρνει τη θέση του Ryan Fulton κάτω από τα δοκάρια, τον Γιώργο Σαρρή να επιστρέφει στην άμυνα και τους Lewis Ferguson και Dougie Imrie στα χαφ, στις θέσεις των Darren Lyon Ross Jenkins και Danny Redmond, με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τους άλλους δύο να κάθονται στον πάγκο.
Η Killie είχε αρκετές απουσίες, τραυματίας ο goalkeeper Jamie MacDonald , άρρωστος ο παίκτης του μήνα, Stephen ODonnell εκτός λόγω τραυματισμού ο Lee Erwin. Στις θέσεις τους οι Greg Kiltie και Aaron Simpson με τον αναπληρωματικό keeper, Leo Fasan, να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια.
Το πρώτο μέρος πέρασε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και την Killie να αρχίζει να ανακτά τον έλεγχο προς το τέλος, oι Accies όμως είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, με τον Darian MacKinnon να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και τους Rakish Bingham και Lewis Ferguson να βλέπουν τον keeper της Killie, Leo Fasan, να σταματά τις προσπάθειες τους.
Η Kilmarnock μπήκε αποφασισμένη στο β’ μέρος και προηγήθηκε με κεφαλιά του Kirk Broadfoot στο 63’. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του David Templeton, δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Ο Kris Βοyd έδωσε ξανά το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους στο 79’ που έφτασαν κοντά και σε ένα τρίτο γκολ στο τέλος όμως ο keeper, Gary Woods, απέκρουσε τη βολίδα του Eamonn Brophy.
Έκτη σερί νίκη για την ομάδα του Steve Clarke που έφτασε τα 11 ματς χωρίς ήττα κι απέχει 4 βαθμούς από την 4η Hibernian. Οι Accies παρέμειναν 4 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Ross County και θα παλέψουν για την παραμονή τους.

HAMILTON: Woods, McMann, Want, Σαρρής (Rojano 71), Tomas, Van der Weg, MacKinnon, Ferguson, Imrie, Crawford (Templeton 71), Bingham (Όγκμποε 82).
KILMARNOCK: Fasan, Simpson, Broadfoot, Findlay, Taylor, Dicker, Mulumbu, McKenzie (Power 16), Jones, Kiltie (Brophy 76), K.Boyd (Cameron 90+2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.