«Aισχρό κι επικίνδυνο» το φάουλ του Davies


Η Celtic νίκησε 3-0 χθες τη Ross County, όμως το σκληρό φάουλ του Andrew Davies στον Scott Brown, δεν πέρασε ασχολίαστο από τον τεχνικό της Celtic, Brendan Rodgers.
«Δεν είχε καμία πρόθεση να πάει για τη μπάλα, νομίζω ότι υπάρχουν κανα-δύό που θέλουν να φτιάξουν όνομα κάνοντας τέτοια τάκλιν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Celtic. O αρχηγός της County πήρε κόκκινη για αυτό το φάουλ, ενώ η ομάδα του ήταν 1-0 πίσω στο σκορ, με τον Rodgers να σημειώνει: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν ένα αισχρό μαρκάρισμα, έχουμε δει πολλές διεκδικήσεις που είναι αμφισβητούμενες, αλλά αυτή ήταν ξεκάθαρη, ήταν ότι χειρότερο έχω δει από τότε που είμαι εδώ. Kατανοώ τους ανθρώπους της County που προσπαθούν κρατήσουν την ομάδα τους στην κατηγορία, αλλά αν ο Jozo Simunovic τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για μια αγκωνιά κόντρα στους Rangers, δεν μπορώ να φανταστώ ποιά πρέπει να είναι η ποινή σε αυτή την περίπτωση.»
Ο βοηθός προπονητής της Ross County County, Stuart Kettlewell, αποκάλυψε ότι ο Davies ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες τους για την κόκκινη που πήρε.
«O Andrew είναι έντιμος και πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, ζήτησε συγγνώμη από όλους και από τους συμπαίκτες του κι έτσι πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες, νοιώθει πάντως απογοητευμένος από την αντίδραση της Celtic» δήλωσε ο Kettlewell, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι το ματς με τη Celtic που θα καθορίσει τη σεζόν για την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.