Aberdeen-Hearts (preview)

H Aberdeen θέλει τη νίκη που θα τη φέρει στη 2η θέση, τρεις βαθμούς μπροστά από τους Rangers που θα παίξουν την Κυριακή στο Celtic Park, ενώ αύριο η Hibernian που είναι 3 βαθμούς πίσω υποδέχεται την Kilmarnock.
Oι Dons έχουν χάσει μόλις ένα από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους στα μισά από αυτά.
Ο Niall McGinn ξεπέρασε τον τραυμτισμό του κι επιστρέφει για τους γηπεδούχους, όπως και ο αμυντικός Andy Considine που εξέτισε την ποινή του.
Ο μέσος Chidi Nwakali παραμένει εκτός μάχης ενώ ο Michael Devlin συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Η Aberdeen δεν έχει κερδίσει καμία από τις 3 φετινές αναμετρήσεις της με τη Hearts, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η Hearts όμως δεν έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Pittodrie.
Η Hearts έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της και φαντάζει απίθανο να πετύχει κάτι περισσότερο από την 6η θέση.
Ο Joaquim Adao δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, εξαιρετικά αμφίβολος ο David Milinkovic λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
Ο Demetri Mitchell επέστρεψε στις προπονήσεις κι αναμένεται να είναι στην αποστολή, η συμμετοχή του Marcus Godinho θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Παραμένουν εκτός μάχης οι -καιρό τώρα τραυματίες- Jamie Brandon και Prince Buaben.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.