Λατρεύει τα Old Firm o Τavernier


Ο James Tavernier μετρά 9 ντέρμπι χωρίς νίκη απέναντι στη Celtic, όμως ο δεξιός μπακ των Gers, δεν αλλάζει με τίποτα αυτά τα ντέρμπι, αν ήταν στο χέρι του θα έπαιζε κάθε βδομάδα κόντρα στη Celtic.
«Aν μπορούσα θα έπαιζε σε Old Firm κάθε βδομάδα, προφανώς ίσως να υπάρχει νευρικότητα το βράδυ που προηγείται ενός μεγάλου ματς, υπάρχει όμως μόνο η ανυπομονησία να μπω στο γήπεδο» δήλωσε ο 26χρονος μπακ που είναι ένας από τους πέντε παίκτες των Gers που συμμετείχαν στην πρόκριση επί της Celtic στα πέναλτι, σε ημιτελικό κυπέλλου πριν δύο χρόνια.
«Υπάρχουν λίγοι παίκτες που έχουν μείνει από εκείνο το ματς, από τότε όμως προφανώς και ο Brendan Rodgers βελτίωσε πολύ την ομάδα του, ενώ και από εμάς πέρασαν διαφορετικοί προπονητές. Ο Graeme Murty έβαλε σωστά θεμέλια στο παιχνίδι μας κι έκανε προσθήκες που μας έκαναν δυνατότερους» τόνισε ο Άγγλος αμυντικός που θέλει φυσικά μόνο νίκη υπογραμμίζοντας: «Είμαστε έτοιμοι για το ματς, πάμε για να κερδίσουμε, δεν έχω ποτέ πάει σε ματς σκεφτόμενος ότι μπορει να χάσουμε. Τελευταία παίζουμε καλύτερα κι έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε, αυτό είναι το 11ο Old Firm και ανυπομονώ γι αυτά τα ματς, αυτά κι ο λόγος που ήρθα εδώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.