Rangers-Hearts (preview)

Οι Rangers βρέθηκαν στην 3η θέση, μετά τη χθεσινή επικράτηση της Aberdeen με 2-0 επί της Kilmarnock, κι ισόβαθμοι με τη Hibernian που νίκησε 2-1 τη Celtic.
Θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στη 2η θέση, ισοβαθμώντας με τους Dons από τους από τους οποίους έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Έρχονται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Celtic στο κύπελλο και παρότι είχαν νικήσει 4-0 πριν τη Dundee στο πρωτάθλημα, αυτή ήταν και η μόνη τους νίκη στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος!
Χωρίς τον αρχηγό Lee Wallace και τον βετεράνο επιθετικό Kenny Miller που τιμωρήθηκαν για πειθαρχικό παράπτωμα μετά το 4-0 από τη Celtic (τσακώθηκαν με τον τεχνικό της ομάδας, Graeme Murty), ενώ θα απουσιάσουν επίσης ο αμυντικός David Bates και ο μέσος Ryan Jack που παραμένουν τραυματίες.
Οι Rangers είναι αήττητοι στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους κόντρα στη Hearts πετυχαίνοντας μάλιστα 5 γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους με την ομάδα του Εδιμβούργου.
Κακή η παράδοση για τη Hearts που μετρά μόλις μία νίκη στις 21 τελευταίες επισκέψεις της στο Ibrox, χωρίς να σκοράρει στις 12 από αυτές.
Οι Jampos έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα 9 τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα και πηγαίνουν στο Ibrox χωρίς τους τραυματίες Demetri Mitchell, Arnaud Djoum, Jamie Brandon και Rory Currie. Ο Joaquim Adao ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι αναμένεται να είναι στην αποστολή, ο Prince Buaben επέστρεψε στις προπονήσεις άγνωστο όμως αν θα είναι έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.