Δεν κρατά με το ζόρι τον Rodgers η Celtic

Ο Brendan Rodgers είναι ένα από τα φαβορί των bookmakers, για να πάρει τη θέση του Arsene Wenger στην Arsenal κι η Celtic δεν πρόκειται να κρατήσει με το ζόρι τον προπονητή της.
«Xαίρομαι που είναι το φαβορί, είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, δεν θέλουμε να φύγει αλλά δεν θα τον εξαναγκάσουμε να μείνει» δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Celtic, Dermot Desmond, τονίζοντας: «Ελπίζουμε ότι η αγάπη του για το σύλλογο και όλο αυτό που υπάρχει θα τον κάνει να μείνει, δεν μπορείς να βάλεις χειροπέδες σε κανέναν αν θέλει να φύγει για ένα σύλλογο τόσο καλό όσο η Arsenal. Η απόφαση θα είναι του Brendan και μόνο του Brendan
Ο πρώην τεχνικός των Liverpool και Swansea είναι δηλωμένος οπαδός της Celtic, την οδήγησε στην πρώτη του σεζόν σε αήττητο treble πέρυσι και πηγαίνει και φέτος για το treble, θέλει τρεις βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα και να νικήσει τη Motherwell στον τελικό κυπέλλου για να το καταφέρει.
Ο Brendan Rodgers έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου στη Celtic, μετρατρέποντας το μονοετές κυλιόμενο συμβόλαιο του 2016 σε τετραετές, που σημαίνει ότι η Arsenal θα χρειαστεί να το σπάσει αν φυσικά ο Boρειοϊρλανδός θέλει να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.