Tυ-Χ-ερή Hearts, 1-1 στο Dundee


Παρότι προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Ross Callachan, η Hearts γλύτωσε την ήττα από μια Dundee που έχασε ευκαιρίες πριν αλλά και μετά την ισοφάριση από το γκολ του Sofien Moussa στο 28’
Ο Neil McCann ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων, αφού μπορεί να έχει τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών, έκανε όμως έφεση και μέχρι να εκδικαστεί μπορεί να κατευθύνει την ομάδα του από τον πάγκο. Έκανε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που είχε κατεβάσει στο προηγούμενο ματς με τον αμυντικό Jon Aurtenetxe και τον επιθετικό Simon Murray να ξεκινούν αντί των Kevin Holt και AJ Leitch-Smith.
Η Hearts είχε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον -δανεικό από τη Liverpool αμυντικό- Connor Randall να μην αισθάνεται καλά στο ζέσταμα και τη θέση του στον πάγκο να παίρνει ο 16χρονος Chris Hamilton.
Παρόλα αυτή η Hearts ξεκίνησε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2' με τον Marcus Godinho να βρίσκει τον Ross Callachan που απέφυγε έυκολα τον Josh Meekings και τελείωσε εντυπωσιακά τη φάση.
Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, στο 6’ ο goalkeeper της Hearts, Jon McLaughlin, πρόλαβε στην έξοδο τον Simon Murray σταματώντας ένα σίγουρο γκολ, με τη Dundee να συνεχίζει να πιέζει. Δικαιώθηκε στο 28’ όταν ο Roarie Deacon έβγαλε τη χαμηλή σέντρα για να πεταχτεί ο Sofien Moussa και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα, με σημαντικότερη αυτή του 61’, με κεφαλιά του Simon Caulker και τον Simon Murray να είναι στη φάση, τον Steven Naismith να σώζει τη Hearts διώχνονταε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, για να πεταχτεί ξανά ο σκόρερ Sofien Moussa, όμως αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα άουτ. can only send it wide from close range via a deflection.
Toυλάχιστον οι γηπεδούχοι σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί από 5 ήττες εντός έδρας και παρέμεινα στην 10η θέση, 4 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Partick Thistle. Κερδισμένη της μέρας η Hearts που απέφυγε την ήττα σε ένα ματς που ήταν υποδεέστερη και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην πρώτη εξάδα.

DUNDEE: Parish, Caulker, O'Dea (Kusunga 54), Meekings, Aurtenetxe (Holt 81), Kamara, O'Hara, McGowan, Deacon, Murray, Moussa (Leitch-Smith 85).
HEARTS: McLauchlin, Souttar, Berra, Hughes, Godinho, Callachan (Henderson 71), Adao (Cochrane 79), Cowie, Amankwaa (Moore 71), Naismith, Lafferty.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.