Ανανέωσε για 5 χρόνια ο Rogic

Ο Tom Rogic υπέγραψε πενταετή ανανέωση του συμβολαίου του με τη Celtic, θα είναι με τους πρωταθλητές Σκωτίας μέχρι το καλοκαίρι του  2023.
Ο 25χρονος Αυστραλός μέσος ήρθε στη Celtic τον Γενάρη του 2013, όταν ήταν προπονητής ο Neil Lennon, από την Central Coast Mariners.
Το συμβόλαιο του έληγε στο τέλος της σεζόν κι ο διεθνής Αυστραλός δήλωσε ικανοποιημένος: «Aπολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου, δουλεύω με έναν κορυφαίο προπονητή κι η υποστήριξη των οπαδών είναι δύσκολο να περιγραφεί μερικές φορές. Τώρα που ρυθμίστηκε το μέλλον μου μπορώ να συγκεντρωθώ απόλυτα στη δουλειά και να τα δώσω όλα για το σύλλογο, όπως έκανα τα πέντε τελευταία χρόνια.»
Ο Rogic έχει πετύχει καθοριστικά γκολ για τη Celtic, ένα από αυτά ήταν το νικητήριο στον περσινό τελικό του κυπέλλου με την Aberdeen που βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το treble.
«Είναι πολύ ξεχωριστό να κατακτάς ένα τρόπαιο, πόσο μάλλον όταν κατακτάς όσα πήρα πέρυσι, είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει που είμαι εδώ κι έχω το προνόμιο να εκπροσωπώ το σύλλογο. Το γκολ στον τελικό του κυπέλλου ήταν πολύ ξεχωριστό, δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί από μένα, το ότι έπαιξα σε μεγάλα παιχνίδια και μπόρεσα να συνεισφέρω με κάνει πού περήφανο» δήλωσε ο Rogic που αύριο κόντρα στη Motherwell θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα δεύτερο σερί treble.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.