Aποδέσμευσε 8 παίκτες η St Mirren

Η St Mirren κατέκτησε το πρωτάθλημα της Championship φέτος και θα παίζει στην Premiership την επόμενη σεζόν, δεν θα έχει όμως 8 παίκτες που τη βοήθησαν φέτος, μιας κι οι Buddies αποφάσισαν να συνεχίσουν χωρίς αυτούς τη νέα σεζόν.
Ο 34χρονος επιθετικός, John Sutton είναι ένας από αυτούς, χαρακτηρίζοντας «φανταστικά» τα 4 χρόνια που πέρασε με τους Buddies. Oι αμυντικοί Στέλιος Δημητρίου (διεθνής Κύπριος έπαιξε σε 31 ματς αυτή τη σεζόν) και Gary Irvine, ο μέσος Massimo Donati και ο επιθετικός Darryl Duffy αποδεσμεύτηκαν επίσης.
Τρεις μέσοι που τελείωσαν τη σεζόν δανεικοί σε άλλες ομάδες αποδεσμεύτηκαν επίσης, ο 23χρονος Josh Todd (έπαιξε δανεικός στην Queen of the South) ο 21χρονος Darren Whyte (δανεικός στη Forfar Athletic) και ο 20χρονος Nathan Flanagan (δανεικός στην East Fife).
Από τη St Mirren θα λείψει και ο 21χρονος Lewis Morgan, που τον πήρε η Celtic τον Γενάρη και τον είχε αφήσει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως και ο αμυντικός Mark Hill που ήταν δανεικός από τη Celtic. Δανεικτός από τη Hearts ο αμυντικός Liam Smith που επιστρέφει κι αυτός στην ομάδα που ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.