Aberdeen-Rangers (preview)


Mε νίκη η Aberdeen εξασφαλίζει τη 2η θέση , με τον τεχνικό της Derek McInnes να τονίζει πόσο άσχημο θα είναι για τους Rangers να μην τερματίσουν στη 2η θέση.
Η Aberdeen έρχεται από το 0-0 με τη Hibernian κρατώντας για τρίτο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, τελευταία φορά που έκανε κάτι ανάλογο ήταν τον Απρίλιο του 2017 όταν δεν είχε δεχτεί γκολ για τέσσερα σερί παιχνίδια.
Θα έχει στη διάθεση της τον Kenny McLean που εξέτισε την ποινή του και τον Chidiebere Nwakali, όχι όμως και τον Gary Mackay-Steven ενώ αμφίβολος είναι ο Niall McGinn.
Οι Dons έχουν χάσει τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στους Rangers, μεταξύ των οποίων και τα τρία τελευταία.
Εξαιρετική παράδοση για τους Rangers, που είναι δύο βαθμούς μπροστά από τη Hibernian κι έναν πίσω από την Aberdeen, έχουν δεχτεί όμως 7 γκολ στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Ευελπιστούν ότι θα έχουν στη διάθεση τους τον επιθετικό Jason Cummings, αλλά και τον Josh Windass που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι τους.
Σε ρόλο προσωρινού τεχνικού ο Jimmy Nicholl (αφού στο τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Steven Gerrard), δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς τον goalkeeper Wes Foderingham, oύτε τους Declan John και Ryan Jack που παραμένουν τραυματίες, με τους Lee Wallace και Kenny Miller να είναι τιμωρημένοι από το σύλλογο και εκτός αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.