Armstrong και Souttar εκτός εθνικής

Μόλις 21 παίκτες έμειναν στην αποστολή της Σκωτίας μετά τις αποχωρήσεις των  John Souttar και Stuart Armstrong για τα φιλικά με Περού και Μεξικό. Με τον μέσο της Celtic και τον αμυντικό της Hearts οι αποχωρήσεις έφτασαν τις έξι αφού προηγήθηκαν αυτές των Allan McGregor, Barry Douglas, Matt Ritchie και Ryan Fraser. Ο κεντρικός αμυντικός της Hearts, John Souttar και ο μέσος της Celtic Stuart Armstrong ειδοποίησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν είναι έτοιμοι.
Ο Armstrong μπήκε αλλαγή στο 2-0 της Celtic επί της Motherwell στον Σαββατιάτικο τελικό του κυπέλλου Σκωτίας αλλά υπέστη τράβηγμα κι οι σημερινές ακτινογραφίες δεν άφηναν περιθώριο για ρίσκο. Ο John Souttar της Hearts είχε χτυπήσει κι υπάρχουν φόβοι ότι ίσως χρειαστεί εγχείρηση.
Με την αποστολή της εθνικής Σκωτίας να αποχωρεί αύριο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Alex McLeish, δεν προλαβαίνει να καλέσει άλλους παίκτες και θα πάει με μόλις 21 ποδοσφαιριστές για τα φιλικά με Περού και Μεξικό.

Η αποστολή της Σκωτίας όπως έχει διαμορφωθεί

Goalkeepers: Jordan Archer (Millwall), Scott Bain (Celtic), Jon McLaughlin (Hearts).

Αμυντικοί: Jack Hendry (Celtic), Scott McKenna (Aberdeen), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Stephen O'Donnell (Kilmarnock), Callum Paterson (Cardiff City), Lewis Stevenson (Hibernian).

Μέσοι: Chris Cadden (Motherwell), Dylan McGeouch (Hibernian), John McGinn (Hibernian), Kenny McLean (Aberdeen), Scott McTominay (Manchester United), Jamie Murphy (Brighton & Hove Albion, δανεικός στους Rangers), Graeme Shinnie (Aberdeen), Ryan Christie (Celtic, δανεικός στην Aberdeen).

Επιθετικοί: Oli McBurnie (Swansea City, δανεικός στη Barnsley), Lewis Morgan (Celtic, δανεικός στη St Mirren), Matt Phillips (West Bromwich Albion), Johnny Russell (Sporting Kansas City).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.