Celtic-Kilmarnock (preview)

Η Celtic έχει ήδη πάρει τον τίτλο, έρχεται από νίκη με 3-1 μέσα στοι Εδιμβούργο επί της Hearts κι ο Brendan Rodgers παραδέχτηκε ότι θα κάνει αλλαγές ενόψει του τελικού κυπέλλου με τη Motherwell.
Αήττητη σε 46 ματς πρωταθλήματος εντός έδρας η Celtic, τελευταία φορά που έχασε στον «Παράδεισο» ήταν τον Δεκέμβρη του 2015 από το Motherwell.
Oι επιθετικοί Odsonne Edouard και Leigh Griffiths δεν είναι απόψε στη διάθεση του Rodgers, καιρό τώρα εκτός μάχης οι μέσοι Nir Bitton και Jonny Hayes.
31 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα στην έδρα της από την Kilmarnock μετρά η Celtic, τελευταία της ήττα από την Killie στη Γλασκώβη ήταν τον Οκτώβριο του 2012, τελευταία φορά που την υποδέχτηκε όμως, τον Οκτώβριο έφερε 1-1.
Η Kilmarnock είναι μία από τις τρεις ομάδες που κέρδισαν φέτος τη Celtic (Hearts και Hibernian οι άλλες δύο), 1-0 στο Rugby Park τον Φλεβάρη.
Μετά από ένα σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα, η Kilmarnock μετρά τώρα τρεις σερί ήττες, εξασφάλισε όμως την 5η θέση, μετά την ήττα της Hearts από τη Celtic την Κυριακή. Πηγαίνει στη Γλασκώβη χωρίς τους Jordan Jones, Alan Power, Innes Cameron, Rory McKenzie και Steven Smith, τραυματίας ο Kirk Broadfoot, αμφίβολος ο Stephen O'Donnell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.