Μια ζωή στη Celtic θέλει ο Tierney

Ο Kieran Tierney δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει τη Celtic και δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να περάσει όλη την καριέρα του στους πρωταθλητές Σκωτίας.
Ο 20χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Celtic, οι φήμες για ενδιαφέρον ομάδων της αγγλικής Premier League δεν σταματούν ποτέ όμως, ενώ και η κάτοχος του Europa League, Atletico Madrid, αναμένεται να στείλει εκπροσώπους το Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας για να δεί τον Tierney.
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να είμαι κάπου αλλού, είμαι Celtic από 7 ετών» δήλωσε ο νεαρός αμυντικός που προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα της ομάδας, είναι βασικός από το 2015 και μετρά ήδη τρία πρωταθλήματα με τη Celtic.
Έχει αναδειχθεί νεαρός παίκτης της χρονιάς τις τρεις τελευταίες σεζόν στη Σκωτία κι έχει ήδη παίξει 9 φορές με την εθνική Σκωτίας.
«Δεν έχω βρεθεί ποτέ, ούτε καν δοκιμαστεί, σε άλλη ομάδα, πήγα στη Celtic όταν ήμουν 7 ετών, αν μπορώ να περάσω όλη μου την καριέρα εδώ; Ναι, φυσικά και μπορώ, αν και ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου μακριά από τη Celtic, μπορεί κάποια μέρα να συμβεί» κατέληξε ο 20χρονος αμυντικός, τονίζοντας ότι είναι πολύ κολακευτικό το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.