Πέθανε ο Cooper

Πένθος στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο μετά τα θάνατο του τεχνικού της Peterhead και θρυλικού παίκτη της Aberdeen,  Neale Cooper.
O 54χρονος τεχνικός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αφού κατέρρευσε στο κλιμακοστάσιο διαμερισμάτων στο Bucksburn του Aberdeen.
Ο Cοοper ήταν στην εντατική, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις και πέθανε χθες Δευτέρα με τα στενά μέλη της οικογένειας του να είναι δίπλα του.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, οι τραυματισμοί που είχε ο 54χρονος τεχνικός δεν κινούν ακόμα υποψίες, πιθανότατα προκλήθηκαν από την πτώση του.
Ο Cooper είναι από τους θρυλικούς παίκτες της Aberdeen, κατέκτησε κύπελλο κυπελλούχων, Super Cup Ευρώπης, πρωταθλήματα και κύπελλα με τους Dons, ως μέλος της μεγάλης ομάδας του 80ς, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Aston Villa, Rangers, Reading, Dunfermline Athletic και Ross County.
Ως τεχνικός πέρασε από τις Ross County, Hartlepool United και Gillingham, με την επίσημη Aberdeen να είναι από τις πρώτες ομάδες που εξέφρασαν τα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.