«Μοναδική αντίληψη του ποδοσφαίρου» από τον Maxwell

Ο Ian Maxwell έπιασε δουλειά, ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος της σκωτσεζικης ομοσπονδίας κι εμφανίστηκε αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.  Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Partick Thistle, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Queens Park, για να περάσει και από τις Ross County, St Johnstone, St Mirren και Thistle.
Όταν κρέμασε τα παπούτσια του στράφηκε στην προπονητική κι έγινε βοηθός του Ian McCall στην Partik Thistle, για να γίνει στη συνέχεια γενικός διευθυντής του συλλόγου. Στη συνέχεια έγινε διευθύνων σύμβουλος το 2014 κι ήταν στο συμβούλιο και της ομοσπονδίας (SFA) και της σκωτσέζικης λίγκας (SPFL).
«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μεγάλη τιμή, πιστεύω ότι φέρνω μια μοναδική αντίληψη του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο Maxwell εξηγώντας: «Έχω αγωνιστεί και σκοράρει σε κάθε κατηγορία της Σκωτίας, έχω υπάρξει βοηθός προπονητή, γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος, ο γιος μου παίζει στην Cumbernauld Colts, έχω προπονήσει για χρόνια ομάδες και παίζω ακόμα μπάλα τις Κυριακές. Βλέπω το ποδόσφαιρο από όλες τις πλευρές του, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, από τα αποδυτήρια και τη διοίκηση μέχρι το τοπικό επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι τα ζητήματα που υπάρχουν σε κάθε πλευρά του ποδοσφαίρου και μπορώ να βοηθήσω στην αντιμετώπιση τους.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.