Motherwell-Hamilton (preview)


Η Motherwell είναι αδιάφορη η Hamilton θέλει ένα βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία, ουσιαστικά οι Accies μένουν και με ήττα, αφού έχουν πολύ καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την προτελευταία Partick Thistle, (-18 έναντι -31 των Jags).
Oι Steelmen έχουν τον τελικό κυπέλλου με τη Celtic την άλλη βδομάδα, έχουν πάντως κερδίσει μόλις το ένα από τα 9 τελευταία ματς που έχουν δώσει στο φινάλε της σεζόν. Αμφίβολοι λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Carl McHugh και οι Liam Grimshaw, Cedric Kipre και Curtis Main για τους γηπεδούχους, ελπίδες επιστροφής για τον Richard Tait, παραμένουν εκτός μάχης οι James Scott, Andy Rose, George Newell, Craig Tanner και Ellis Plummer.
Οι Steelmen μετρούν μόλις μία ήττα στις 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τη Hamilton, η ήττα αυτή όμως ήταν στην πιο πρόσφατη επίσκεψη των Accies στο Fir Park, τον Δεκέμβριο όταν είχαν επικρατήσει με 3-1.
Η Hamilton έρχεται από δύο σερί νίκς επί της Motherwell στο πρωτάθλημα, δεν έχουν κερδίσει ποτέ τρεις σερί φορές τους Steelmen.
Mόλις μία νίκη στα 6 τελευταία ματς που έδωσε στο φινάλε τηε σεζόν μετρά η Hamilton που επιβεβαίωσε την αποχώρηση του μέσου Ali Crawford το καλοκαίρι αφού το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.