Μπελάδες για O'Halloran

Ο επιθετικός των Rangers, Michael O'Halloran, ήταν μαζί με τους οπαδούς της Celtic στον τελικό κυπέλλου με τη Motherwell κι η εικόνα που το αποδεικνύει έχει κάνει το γύρο των socila media φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση.
O ατζέντης του 27χρονου επιθετικού, Kenny Moyes, αποκάλυψε ότι έκανε λάθος που ήταν μαζί με τους φίλους της Celtic και το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο OHalloran ζητώντας συγγνώνη,
Το γεγονός ότι ο Michael OHalloran όταν ήταν παιδί ήταν στους μικρούς της Celtic και ότι ο πατέρας του είναι γυμναστής ομάδας νέων της Celtic κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση για τον επιθετικό που επέστρεψε στο Ibrox μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν με τη St Johnstone στην οποία είχε δοθεί δανεικός. Είχε αποκτηθεί αρχικά από τους Saints, δεν κατάφερε να διακριθεί όταν ήταν προπονητής ο Pedro Caixinha, δόθηκε δανεικός στη St Johnstone κι επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη, αλλά έπαιξε μόλις ένα λεπτό ως αλλαγή τον περασμένο μήνα, ενώ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Gers.
Ο ατζέντης του παίκτη ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του πήγε στον τελικό να δει τη Motherwell, η οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον γι αυτν τον Γενάρη, δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε κερκίδα με οπαδούς της Celtic, πίστευε ότι θα ήταν κερκίδα με ουδέτερο κοινό.
«Ξέρω ότι υπάρχει αντίδραση από τους οπαδούς των Rangers, αλλά σίγουρα δεν πήγε στο Hampden σαν οπαδός της Celtic, είναι παίκτης των Rangers» ήταν τα λόγια του Kenny Moyes που τόνισε: «Ανησυχεί, ξέρει ότι δείχνει άσχημο στους φίλους των Rangers, αλλά δεν ήξερε ότι ήταν οπαδοί της Celtic εκεί, μέχρι που ήταν πολύ αργά. Θέλει να παίξει στους Rangers, ελπίζω να μην είναι αυτό το τέλος της καριέρας του στο Ibrox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.