Partick Thistle-Motherwell (preview)


Tρία ματς χωρίς ήττα η Partick Thistle, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους Jags, μιας και βρίσκονται στην προτελευταία θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη Hamilton και μόλις δύο πάνω από την ουραγό Ross County.
Ο Baily Cargill είναι αμφίβολος, παραμένει εκτός μάχης ο Stuart Bannigan για τους Jags που είναι αήττητοι στα 6 τελευταία ματς που υποδέχτηκαν τη Motherwell, για την ακρίβεια μετρούν μόλις δύο ήττες στις 10 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τους Steelmen στο πρωτάθλημα.
Η Motherwell έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 5-1 στο πρωτάθλημα από τη St Johnstone κι έχει στο μυαλό τους και τον τελικό κυπέλλου με τη Celtic.
Eίναι στην 7η θέση έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη της St Johnstone, βρίσκει πάντως δίχτυα κόντρα στη Thistle, δεν έχει σκοράρει μόλις στο ένα από τα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα κόντρα στους Jags.
Πολύ κακή εκτός έδρας η Motherwell, με μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της μακριά από το Fir Park στο πρωτάθλημα. Αναμένεται να έχει στη διάθεση της τους αμυντικούς Richard Tait και Cedric Kipre, οι James Scott, Andy Rose, George Newell, Craig Tanner και Ellis Plummer παραμένουν εκτός μάχης, ενώ ο Peter Hartley δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.