Ναύαγησε του Skrtel στους Rangers

O Martin Skrtel παραείναι ακριβός για τους Rangers, η ομάδα της Γλασκώβης δεν μπορεί να πληρώσει τους μισθούς του κι η επικείμενη μεταγραφή του στο Ibrox, θεωρείται πια ως αδύνατη. Αυτό αποκάλυψε ο ατζέντης του Σλοβάκου αμυντικού, ο συμπατριώτης του Karol Csonto.  Ο Skrtel ήταν ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος του Steven Gerrard και φερόταν να έχει συμφωνήσει για τριετέςσυμβόλαιο, όπως αποκάλυψε όμως χθες σε κανάλι της Σλοβενίας ο Csonto οι Rangers συμφώνησαν να καλύψουν μέρος της αμοιβής του 33χρονου αμυντικού, αλλά δεν μπορούν καν να πλησιάσουν την τιμή του, η Fenerbahce τον κοστολογεί στα 5 εκατομμύρια λίρες.
«Ο Martin ήθελε πολύ να παίξει σε ομάδα του Steven Gerrard, αλλά στις μεταγραφές υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες κι αυτή τη στιγμή φαίνεται αδύνατο» δήλωσε ο Csonto στη σκωτσέζικη “ Record Sport” τονίζοντας: «Όταν η διαφορά είναι μικρή, μπορεί να βρεθέι μια λύση, σε αυτή την περίπτωση όμως ο μισθός του παίκτη στην Τουρκία είναι 4 ή 5 φορές μεγαλύτερος από αυτό που μπορούν να πληρώσουν οι Rangers κι αυτό κάνει τη μεταγραφή αδύνατη.»
Ο ατζέντης του Σλοβάκου αμυντικού αποκάλυψε ότι ο πελάτης του είχε επαφές με τον Gerrard πριν ο Άγγλος πάει στους Rangers, όμως ο νέος τεχνικός των Rangers δεν είχε αντιληφθεί πόσο μεγάλο είναι το οικονομικό χάσμα.
«Η Fenerbahce δύσκολα θα τον αφήσει έτσι κι αλλιώς, είναι από τους πολύυτιμότερος παίκτες της, αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή μπορεί να κοστίσει το λιγότερο 5-6 εκατομμύρια λίρες» πρόσθεσε ο Csonto, με τους μισθούς του  Skrtel στο μεταξύ να είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.