Πηγαίνει Sunderland ο Ross

Ο Jack Ross αναμένεται να γίνει ο νέος προπονητής της Sunderland, με τη St Mirren να δίνει την άδεια στην αγγλικό σύλλογο να μιλήσει με τον προπονητή της.
Ο πρόεδρος της Sunderland, Stewart Donald, δήλωσε ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί οι όροι με τον Jack Ross κι ότι τα συμβόλαια είναι σε χέρια δικηγόρων, για να έρθει η αντίδραση αρχικά της St Mirren ότι δεν έχει δοθεί καν άδεια στους Άγγλους για να συζητήσουν . Τελικά η St Mirren ανακοίνωσε ότι δώθηκε επίσημη άδεια αφού η Sunderland αποδέχθηκε τους όρους της.
Η ομάδα του Paisley πρόσφερε νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον Ross, προσπαθώντας να κρατήσει τον προπονητή που την ανέβασε στην Premiership, ο οποίος στο μεταξύ είχε μιλήσει και με την Ipswich Town. Ο 41χρονος Σκωτσέζος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τους Black Cats στη μεγάλη κατηγορία, πρώτα βέβαια θα πρέπει να την ξαναφέρει στην Championship. Το έκανε στη Σκωτία με τη St Mirren την ανέλαβε πέρυσι τον Οκτώβριο κι αφού την κράτησε στην Championship, την ανέβασε φέτος στην Premiership ως πρωταθλήτρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.