Yπέγραψε για 4 χρόνια ο Bain

Ο Scott Bain θα είναι goalkeeper της Celtic μέχρι το 2022, με το δανεισμό του να μετατρέπεται σε κανονική μεταγραφή μετά την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου.
Ο 26χρονος keeper ήρθε ως δανεικός τον Γενάρη από τη Hibernian στην οποία είχε δοθεί δανεικός από τη Dundee. Είχε να παίξει στη Dundee από τον Οκτώβριο μετά από κόντρα με τον τεχνικό Neil McCann κι έκανε το ντεμπούτο τουτον Μάρτιο στο 3-2 επί των Rangers μέσα στο Ibrox.
Ο Bain είχε δηλώσει ότι ήθελε να μείνει και ο τεχνικός των Bhoys Brendan Rodgers ότι η Celtic θέλει να τονκρατήσει, με τη συνέχεια να είναι αναμενόμενη.
«Πετώ στα σύννεφα, είναι προφανώς και πολύ περισσότερο από αυτό που περίμενα όταν ήρθα» δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Celtic o Bain μετά την υπογραφή του συμβολαίου του σημειώνοντας: «Δεν πιστεύω ότι μπορούσε να πάει καλύτερα, από τότε που ήρθα πολλά λειτούργησαν υπερ μου, να έρθω δανεικός και μετά να παίξω στο ματς με τους Rangers. Είναι φοβερό και λατρεύω το κάθε λεπτό. Στο Old Firm έδειξα ότι μπορώ να διαχειριστώ την πίεση ενός παίκτη της Celtic.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.