2-1 τη Λευκορωσία οι γυναίκες της Σκωτίας

Mε δύο γκολ της Erin Cuthbert οι γυναίκες της Σκωτίας νίκησαν, με ανατροπή, τις αντίστοιχες της Λευκορωσίας και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ Γυναικών. Το ματς έγινε στο Falkirk Stadium μπροστά σε 2.007 θεατές κι ήταν για τον 2ο προκριματικό όμιλο.
Η Λευκορωσία προηγήθηκε από το πουθενά στο 26’ με βολίδα της Karina Olkhovik που έστειλε τη μπάλα να βρει στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα της Lee Alexander. Ακολούθησαν τρία δοκάρια για τις Σκωτσέζες, δύο στην ίδια φάση στο 31’, με την Jane Ross να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και τη Lisa Evans να ακολουθεί τη φάση βρίσκοντας τη συμβολή των δοκών, και στο 43’ ήταν η σειρά της Claire Emslie της Manchester City να βρει τη συμβολή των δοκών.
Οι Σκωτσέζες κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν στο 45’ με την Erin Cuthbert σε μια φάση που η μπάλα άλλαξε πορεία στην αμυντικό της Λευκορωσίας, Anastasia Novikova για να καταλήξει στα δίχτυα της Nataliya VoskobovichΤο γκολ χρεώθηκε πάντως στην επιθετικό της Chelsea που σκόραρε ξανά στο 64’ δίνοντας το προβάδισμα και τη νίκη τελικά, στις γυναίκες της Σκωτίας.
Η ομάδα της Shelley Kerr πλησίασε στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο του ομίλου Ελβετία διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.