Πέντε μεταγραφές σε 24 ώρες για Hamilton

Oι Mason Bloomfield, Tom Taiwo, Aaron Smith, Sam Kelly και Aaron McGowan υπέγραψαν στη Hamilton μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας στις 8 τις φετινές μεταγραφές των Accies, αφού είχαν προηγηθεί αυτές των αμυντικών Alex Garcia, Ziggy Gordon και Alex Penny.
Δανεικός από τη Norwich o 21χρονος Bloomfield, ο 28χρονος Taiwo και ο 20χρονος Smith είναι αμυντικοί κι ήρθαν από τις Falkirk και Nottingham Forest, αντίστοιχα, ο 24χρονος εξτρεμ Kelly έρχεται από την Grimsby, ενώ ο 21χρονος full-back McGowan από τη from Morecambe.
Ο Mason Bloomfield πήγε στη Norwich City από τη Dagenham & Redbridge τον Μάρτιο, μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις και 3 γκολ σε 26 ματς για τους Daggers που τερμάτισαν στην 11η θέση της National League.
Ο Tom Taiwo βγήκε από τις ακαδημίες της Chelsea πριν από 10 χρόνια κι έχει περάσει από τις Hibernian και Carlisle United,ενώ τα 4 τελευταία χρόνια ήταν στη Falkirk.
Ο Aaron Smith είναι Mancunian, ένας δημιουργικός μέσος που βγήκε πρώτος σκόρερ με την ομάδα κάτω των 23 της Nottingham Forest.
Ο Sam Kelly προέρχεται από τους νέους της Everton, ενώ έχει περάσει και από τις Norwich και Port Vale, παίζοντας με την τελευταία σε 49 ματς στη League One.
Ο Aaron McGowan (γνωστός ως AJ) ήρθε από τη Morecambe, είναι  Liverpudlian και μετρά 119 ματς στην αγγλική Football League παίζοντας ως δεξιός μπακ και δεξιός μπακ χαφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.