Με επική ανατροπή οι γυναίκες της Σκωτίας, 3-2 την Πολωνία

Παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 66’, η εθνική γυναικών της Σκωτίας νίκησε 3-2 την αντίστοιχη της Πολωνίας, μέσα στο Kielce, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ γυναικών του 2019.
Οι γυναίκες της Πολωνίας προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με γκολ της Dzesika Jaszek και διπλασίασαν τα τέρματα τους με αυτοκόλ στο 66’, όταν η Sophie Howard σε προσπάθεια της να διώξει μια σέντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της. 
Οι Σκωτσέζες όμως κατάφεραν να φτάσουν σε μια επική ανατροπή, και μάλιστα εκτός έδρας, σημειώνοντας τρία γκολ στα 12 τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η Kim Little μείωσε στο 78’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να φέρει το ματς στα ίσα στο 81’ η Jane Ross. Ακολούθησαν δύο χαμένες ευκαιρίες από τις Cuthbert και Little για τις Σκωτσέζες που έφτασαν στη μεγάλη νίκη με γκολ της Lisa Evans στο 90’.
Η εθνική γυναικών της Σκωτίας είναι τρείς βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελβετία στον Β’ όμιλο κα υποδέχεται τον Αύγουστο τις γυναίκες της Ελβετίας. Είναι πάντως στις καλύτερες δεύτερες των ομίλων και δεν πάρει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση δείχνει σίγουρη για τα play-off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.