Aνακοινώνει Kenny Miller η Livi


Παίκτης-προπονητής στη Livingston αναλαμβάνει ο Kenny Μiller, με την επίσημη παρουσίαση του να αναμένεται σήμερα. Ο 38χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τους Rangers ήταν σε συζητήσεις με τη νεοφώτιστη ομάδα της Premiership, του είχε δοθεί προθεσμία να απαντήσει μέχρι την Τρίτη, φέρεται όμως να έχει δεχτεί και σήμερα θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Livi, που είναι χωρίς πρoπονητή μετά την αποχώρηση του David Hopkin, του ανθρώπου που την οδήγησε σε δύο σερί ανόδους.
O Κenny Miller μετρά πάνω από 200 γκολ σε πάνω από 600 παιχνίδια με 9 διαφορετικές συλλόγους, μετρά τρία περάσματα από τους Rangers ενώ έχει παίξει και με τη Celtic κι εκτός από τη Σκωτία έχει αγωνιστεί στην Αγγλία, την Ουαλία, την Τουρκία και τον Καναδά. 69 φορές με τη Σκωτία, από το 2001 μέχρι το 2013, με τη φανέλα της οποίας έχει πετύχει 18 γκολ.
Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη Livi αναμένεται να είναι κόντρα στην Airdrie για το League Cup στις 14 Ιουλίου. Στον ίδιο όμιλο του League Cup η Livingston θα αντιμετωπίσει Hamilton Academical, Annan Athletic και Berwick Rangers. Η πρεμιέρα στην Premiership campaign -επιστρέφει μετά το 2006 - θα γίνει στο Celtic Park στις 4 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.