Πήρε Donnelly η Motherwell

O Boρειοϊρλανδός αμυντικός, Liam Donnelly, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Motherwell, αφήνοντας τη Hartlepool United, με το κόστος της μεραγραφής να μην έχει αποκαλυφθεί. Μία φορά διεθνής με τη Βόρειο Ιρλανδία ο 22χρονος αμυντικός, αποκάλυψε ότι οι τελικοί με τη Celtic σε κύπελλο και League Cup πέρυσι, τον έπεισαν να πάει στο Fir Park.
«Eίναι ένας μεγάλος σύλλογος κι αυτό που έκανε την περασμένη σεζόν ήταν απίστευτο» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Steelmen ο Donnelly, που είχε δοκιμαστεί από τη Hearts πριν από δύο χρόνια και ξεκίνησε την καριέρα του με την Dungannon Swifts της πατρίδας του πριν πάει στη Fulham το 2012.
Έπαιξε σε 29 ματς με τη Hartlepool τη σεζόν που πέρασε βοηθώντας τη να τερματίσει στην 15η θέση της αγγλικής National League, ενώ έχει βρεθεί κάτω από τις οδηγίες του Stephen Robinson στο παρεθλόν, όταν ο προπονητής της Motherwell ήταν στις εθνικές νέων της Βορείου Ιρλανδίας.
Έγινε έτσι η δεύτερη μεταγραφή των Steelmen ενόψει της νέας σεζόν μετά goalkeeper Mark Gillespie που ήρθε από τη Walsall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.