Μεταγραφικό ρεκόρ με Edouard η Celtic

Τετραετές συμβόλαιο με τη Celtic υπέγραψε ο Odsonne Edouard που είχε έρθει τη σεζόν που τελείωσε ως δανεικός από την Paris St-Germain.
Η Celtic έκανε έτσι μεταγραφικό ρεκόρ συλλόγου με το κόστος του νεαρού επιθετικού να φτάνει τα 8 εκατομμύρια λίρες, χωρίς πάντως να έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Ο 20χρονος Γάλλος είχε έρθε ως δανεικός στη Celtic τη σεζόν που τελείωσε από την PSG, πετυχαίνοντας 11 γκολ, μερικά από τα οποία ήταν πολύ καθοριστικά, όπως εκείνο στο Ibrox τον Μάρτιο που έκανε το 3-2 για τη Celtic που έπαιζε με 10 παίκτες. Ο Edouard είχε πετύχει δύο ακόμα γκολ στο 5-0 επί των Rangers ton Aπρίλιο στο Celtic Park, υπέστη όμως τράβηγμα στη συνέχεια και δεν έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας.
Το μεταγραφικό ρεκόρ της Celtic είναι στα 6 εκατομμύρια λίρες κι είχε δοθεί για την απόκτηση των Chris Sutton και John Hartson το 2000 και το 2001 αντίστοιχα, μεταγραφές που βγήκαν και με το παραπάνω, και το ίδιο ευελπιστούν στο Parkhead ότι θα γίνει και με τον Edouard.
Η PSG πρέπει να πουλήσει παίκτες αξίας 60 εκατομμυρίων Ευρώ μέχρι το τέλος Ιουνίου για να είναι εντάξει με το financial fair play (FFP) της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.