Griffiths: «Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε»

Η Celtic κληρώθηκε με την Alashkert από την Αρμενία στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League κι όλα δείχνουν ότι αν προκριθεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Rosenborg στον δεύτερο προκριματικό.
 «Το πρώτο παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, μια μεγάλη πτήση κι ένας σκληρός αντίπαλος, δεν ξέρουμε πολλά γι αυτούς αλλά θα είναι δύσκολο, είναι δύσκολα όπου και να πάμε» δήλωσε ο επιθετικός των τριπλούχων Σκωτίας, Leigh Griffiths που αναφέρθηκε και στο ματς που -λογικά- θα ακολουθήσει για τη Celtic, αυτό με τη Rosenborg, αφού οι Νορβηγοί αναμένεται να αποκλείσουν με τη σειρά τους τη Valur.
«Αν περάσουμε ξέρουμε τι μας περιμένει και ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, θα πάρουμε τον απαραίτητο χρόνο αποθεραπείας και θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας» τόνισε ο Griggiths. «Ήταν ήδη δύσκολο με 6 παιχνίδια, με 8 παραείναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε» κατέληξε ο 27χρονος επιθετικός σχολιάζοντας τους 4 προκριματικούς (8 ματς συνολικά) που χρειάζεται να δώσει η Celtic για να ξαναμπεί στους ομίλους του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.