Kαι αγγλικές ομάδες στο Challenge Cup

Το Challenge Cup (Irn-Bru Cup σύμφωνα με τον σπόνσορα) θα γίνει απόλυτη διασυλλογική διοργάνωση σε Βρετανία και Ιρλανδία, αφού Uefa έδωσε άδεια στην SPFL (σκωτσέζικη λίγκα) να προσκαλέσει δύο ομάδες από τη National League της Αγγλίας, με τις Boreham Wood και Sutton United να φέρονται ως υποψήφιες.
H αναβάθμισητης διοργάνωσης ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, όταν μπήκαν οι ομάδες κάτω των 20 της Premiership αλλά και δύο ομάδες της Βορείου Ιρλανδίας και δύο ομάδες της Ουαλίας, για να συνεχιστεί και πέρυσι με την προσθήκη δύο ομάδων από την Ιρλανδία.
Την αγγλική National League κατέκτησε πέρυσι η Macclesfield Town, με την 2η Tranmere Rovers να παίρνει επίσης την άνοδο στην αγγλική League Two κερδίζοντας στα play-off στο Wembley και αυτές οι ομάδες θα μπορούσαν να προσκληθούν, είναι όμως πια ομάδες της League Two, όχι της National. Η Boreham Wood, που έχασε από την Tranmere Rovers στα paly off και η Sutton United που τερμάτισε στην 3η θέση θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο σκωτσέζικο Challenge Cup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.