Nίκη με 1-0 για Celtic με επιστροφή Hayes

Με γκολ του James Forrest η Celtic επικράτησε 1-0 της SK Vorwarts Steyr, στο πρώτο της φιλικό επί Αυστριακού εδάφους, σε ένα ματς που έκανε την επανεμφάνιση του κι ο Jonny HayesH τοπική SK Vorwarts Steyr ανέβηκε φέτος στη β’ κατηγορία της Αυστρίας κι ήταν αρκετά ανταγωνιστική, προσφέροντας ένα ιδανικό τεστ στην ομάδα του Brendan Rodgers.
To φιλικό κρίθηκε από το γκολ του James Forrest 18 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης,
στην οποία ξεκίνησε ο Lewis Morgan, που πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ως δανεικός στη St Mirren (παρότι αποκτήθηκε τον Γενάρη), με την οποία κατέκτησε την Championship.
Στο πρώτο μέρος έπαιξε και ο Γερμανός αμυντικός Marvin Compper, που είχε έρθει τον Γενάρη (για να παίξει μόλις 83 λεπτά κόντρα στη Morton τη σεζόν που τελείωσε), αλλά και ο μεσοεπιθετικός Ryan Christie, που επέστρεψε μετά από δύο δανεισμούς στην Aberdeen.
Η επιστροφή του Jonny Hayes, που μπήκε στο β’ μέρος, ήταν από τα σημαντικά γεγονότα για τη Celtic, αφού ο 30χρονος Ιρλανδός είχε να παίξει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έσπασε το πόδι του στο ματς με τη Dundee. Ο Hayes ξεκίνησε πολύ καλά, είχε κανα δυό καλές σέντρες και παραλίγο να φτιάξει γκολ στον Forrest, ενώ είχε κι ένα σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξε και ο μέσος Scott Allan, που είχε δοθεί δανεικός σε Dundee και Hibernian τη σεζόν που τελείωσε κι έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Ο Rodgers βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε δύο 20χρονους, τον Stephen Welsh και τον Kerr McInroy, ενώ οι Scott Bain και Connor Hazard ήταν κάτω από τα δοκάρια, σε πρώτο …ξεμούδιασμα της Celtic.

CELTIC πρώτο ημίχρονο: Bain, Miller, Compper, Simunovic, Welsh, Brown, McInroy, Christie, Morgan, Sinclair, Griffiths.
CELTIC δεύτερο ημίχρονο: Bain (Hazard 62), Hendry, Ajer, Tierney, Forrest, Kouassi, McGregor, Hayes, Henderson, Allan, Aitchison

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.