1-1 με WBA η Aberdeen


H Aberdeen ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τη Burnley την Πέμπτη στο Europa League, φέρνοντας 1-1 με τη West Bromwich Albion σε φιλικό στο Pittodrie, μπροστά σε 6.527 θεατές. Οι Lewis Ferguson, Michael Devlin και Chris Forrester έκαναν το εντός έδρας ντεμπούτο τους με τους Dons, ενώ η ομάδα της Αγγλικής Championship κατέβασε πολύ δυνατή σύνθεση, με τους Chris Brunt, Kieran Gibbs, και Jay Rodriquez στο βασικό σχήμα.
Ο Sam Cosgrove ήταν αυτός που έδωσε με κεφαλιά το προβάδισμα στην Aberdeen στο 37’, μετά από σέντρα του Gary Mackay-Steven, κόντρα στη ροή του αγώνα, για να ισοφαρίσει η West Brom πέντε λεπτά αργότερα. Ο keeper των Dons Joe Lewis απέκρουσε την προσπάθεια του Jay Rodriguez, για να πάρει το rebound ο Jake Livermore και να κάνει από κοντά το 1-1. Oι Dons έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 49’ όμως η κεφαλιά του Scott McKenna έφυγε άουτ και ζήτησαν πέναλτι στο 57’ σε χέρι του Kane Wilson όμως ο διαιτητής Willie Collum είχε άλλη άποψη. Οι πολλές αλλαγές των δύο ομάδων έριξαν το ρυθμό στη συνέχεια και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie, McKenna, Forrester (Campbell 77), Mackay-Steven, Wright (Anderson 80), Cosgrove (May 66), Devlin (Trialist 66), Ferguson (McLennan 88), Ball (Gleeson 77).
WBA: Bond (Palmer 65), Cranie (Hegazi 70), Fitzwater, Bartley (Wilson 45), Gibbs (Melbourne 45), Field (Morrison 65), Livermore (Harper 45), Brunt, (Leko 70), Edwards, Phillips (Burke 65), Rodriguez (Robson-Kanu 65).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.