2-0 Η Dundee, 7-1 η Dunfermline

H Dundee μπορεί να νίκησε 2-0 την Peterhead στο Balmoor, όμως η Dunfermline με το εντυπωσιακό 7-1 στην έδρα της Brechin City διατηρήθηκε στην 1η θέση του δ’ ομίλου κι έχει ουσιαστικά προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι Pars έχουν 9 βαθμούς και +10 συντελεστή τερμάτων, τους αρκεί ένας βαθμός στο εντός έδρας ματς με τη Stirling Albion το Σάββατο για να σφραγίσουν την πρωτιά.
H Dundee είναι στους 6, με νίκη επί της Brechin το Σάββατο φτάνει τους 9 και λογικά προκρίνεται ακόμα και ως μία από τις 4 καλύτερες δεύτερες των 8 ομίλων.
Τα γκολ των Kharl Madianga και Jean Mendy έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Premiership, ενώ η Dunfermline πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Brechin, με τους Faissal El Bakhtaoui και Andy Ryan να σημειώνουν από δύο γκολ για την ομάδα της Championship στο Glebe Park. 4-0 στο ημίχρονο για τους Pars, με τους γηπεδούχους να μένουν και με 10 παίκτες στο 51’, όταν ο Guiliano Moreno πήρε κίτρινη κάρτα για «θέατρο» είχε ήδη άλλη μία στο 39’. Βρέθηκαν να χάνουν 5-0 στο 57’, κατάφεραν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» πάντως με το 7-1 μάλλον να τους κολακεύει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του δ’ ομίλου:

Peterhead-Dundee 0-2 (Madianga 49, Mendy 90+3)

Brechin City-Dunfermline 1-7 (Shields 60 – Devine 7, Longridge 10, El Bakhtaui 15, 43, Ryan 57, 63, Hippolyte 85)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.