Σαν σήμερα στις 25 Ιουλίου του 1988 #2

Σαν σήμερα στις 25 Ιουλίου του 1988 γεννήθηκε ο Anthony Stokes. Iρλανδός επιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του στην Arsenal το 2005 αλλά δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα και μετά αποδανεισμούς και πέρασμα από τη Sunderland κατέληξε στη Hibernian απ όπου τον πήρε η Celtic το 2010.
Έπαιξε σε 135 ματς με τους Bhoys έχοντας σημειώσει 58 γκολ, ενώ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα, δύο κύπελλα κι ένα League Cup Σκωτίας. 9 φορές διεθνής με την ομάδα της Ιρλανδίας το 2016 πήγε δανεικός στη Hibernian με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Σκωτίας σκοράροντας μάλιστα δύο φορές στο 3-2 επί των Rangers στον τελικό. Πήγε στη συνέχεια στη Blackburn Rovers από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο του 2017 για να υπογράψει τον Αύγουστο που ακολουθούσε στη Hibernian.
Στο τρίτο πέρασμα του από τους Hibs σημείωσε 11 γκολ σε 21 ματς, για να ακολουθήσει κόντρα με τον προπονητή της ομάδας Neil Lennon (με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Celtic) και να φύγει τον περασμένο Γενάρη (2018) και να υπογράψει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Έπαιξε μόλις σε 4 παιχνίδια με την ελληνική ομάδα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο τον περασμένο μήνα (Ιούνιος 2018) στην Τractor Sazi που παίζει στη μεγάλη κατηγορία του Ιράκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.