Bonus για St Mirren, 3-2 την Killie στα πέναλτι

H St Mirren πήρε 0-0 στο Rugby Park για να επικρατήσει 3-2 στα πέναλτι της Kilmarnock στο ντεμπούτου του Alan Stubbs στον πάγκο της. Στην αυλαία του League Cup, στον 8ο όμιλο το πρώτο ματς έμελλε να λήξει χωρίς νικητή και πήγε απευθείας στα πέναλτι, με τη St Mirren να επικρατεί και να παίρνει τον bonus βαθμό (στην ισοπαλία κάθε ομάδα παίρνει ένα βαθμό κι αυτή που επικρατεί στα πέναλτι ακόμα ένα).
O Ross Millen έκανε το ντεμπούτο του στην Kilmarnock, αφού ο Stephen O'Donnell, πήρε παραπάνω άδεια μιας και συμμετείχε στα φιλικά της εθνικής Σκωτίας σε Περού και Μεξικό, ενώ τρεις παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους για τη St Mirren, οι αμυντικοί Paul McGinn, Cole Kpekawa (λίγες ώρες μετά την υπογραφή του στην ομάδα) και Hayden Coulsen, ενώ ο -δανεικός από την Aberdeen- goalkeeper Rogers ήταν στον πάγκο μαζί με τους Jeff King, Jim Kellerman και Cody Cooke.
Kαι οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με το 0-0 να φαντάζει μαγική εικόνα, ειδικά στο πρώτο 4λεπτο, με τη St Mirren να έχει δοκάρι, τον goalkeeper της Craig Samson να σταματά εντυπωσιακά τον Lee Erwin, ενώ και ο keeper της Killie, Jamie MacDonald, σταμάτησε τον Danny Mullen, με τον Jack Baird missed a sitter for the visitors after Jamie MacDonald had denied Danny που ακολούθησε τη φάση να χάνει μεγάλη ευκαιρία προ κενής εστίας.
Απίστευτη απόκρουση εξ’επαφής του Jamie MacDonald που σταμάτησε τον Danny Mullen της St Mirren στο 64’, για να χάσει κι η Kilmarnock μια σημαντική ευκαιρία με τον Mikael Ndjoli στο 82’. Τελευταία καλή στιγμή για τη St Mirren στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Hayden Coulsen να σουτάρει πάνω στον goalkeeper Jamie MacDonald.
Το ματς πήγε στα πέναλτι, χάθηκαν τα δύο πρώτο με τον Samson της St Mirren να σταματά τον Erwin και τον Gary Dicker να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο Chris Burke σκόραρε για την Kilmarnock, ο goalkeeper της Jamie MacDonald έπιασε δύο πέναλτι στη συνέχεια, όμως ο Kirk Broadfoot ακόμα ένα πέναλτι για την Killie κι η St Mirren επικράτησε 3-2 παίρνοντας τον έξτρα βαθμό, μπροστά σε 4.026 θεατές που βρέθηκαν στο Rughby Park.
KILMARNOCK: MacDonald, Millen, Broadfoot, Findlay, Waters, Jones (Burke 84), Dicker, Power, McKenzie (Kiltie 69), Erwin, Brophy (Njoli 70).
ST MIRREN: Samson, P McGinn, Baird, Kpekawa, Coulson, S McGinn, MacPherson, Flynn (Kellermann 81), Smith (Cooke 83), Kirkpatrick (King 55), Mullen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.