Πρώτη του Gerrard στο Ibrox, με 6-0 επί της Bury


41.000 θεατές είδαν στο Ibrox τους Rangers να συντρίβουν με 6-0 σε φιλικό τη Bury, με τον Steven Gerrard για πρώτη φορά στον πάγκο τους.
Την ώρα που η Βραζιλία αντιμετώπιζε το Βέλγιο για μια θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ, ο κόσμος που γέμισε σχεδόν το Ibrox έδειξε τη λαχτάρα του για την εποχή Gerrard και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν σίγουρα θετικές.
Ο νέος τεχνικός των Gers άκουσε να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του από το 36’ όταν είχε γίνει ήδη το 3-0.
O  Gerrard ξεκίνησε με ένα ευέλικτο 4-3-3 με έξι από τους 7 νεοαποκτηθέντες να είναι στο βασικό σχήμα, έλειψε μόνο ο δανεικός από τη Liverpool -Ovie Ejaria- που ξεκίνησε την προετοιμασία αργότερα από τους υπόλοιπους συμπάικτες του.
Το σκορ άνοιξε στο 7’ από τον Jamie Murphy, για να γίνει το 2-0 στο 31’ με σουτ του Nikola Katic και τον keeper της Bury, Matthew Hudson, να φέρει μεγάλη ευθύνη. Ο Hudson απέκρουσε πάντως την προσπάθεια του Murphy στο 35’ όμως ο Scott Arfield ακολούθησε τη φάση κάνοντας από κοντά το 3-0 κι ένα λεπτό μετά το όνομα του Steven Gerrard δονούσε τις κερκίδες.
Ο Arfield σκόραρε ξανά στο 65’ κάνοντας το 4-0 μετά από σέντρα του Glenn Middleton. Ο Alfredo Morelos έκανε με κεφαλιά το 5-0 στο 70’ με τον νεαρό Zak Rudden να διαμορφώνει το τελικό 6-0 στο 75’.
Ικανοποίηση και ενθουσιασμός στις κερκίδες, το πρώτο επίσημο τεστ για τους Rangers είναι την Πέμπτη, κόντρα στη Shkupi των Σκοπίων στο Ibrox, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.