Hibernian-Αστέρας Τρίπολης (preview)

Αυτή τη φορά οι Hibs του Neil Lennon έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη.  Στον πρώτο γύρο απέκλεισαν εύκολα τη Runavik από τα Φερόε κερδίζοντας 6-1 το πρώτο ματς και 6-4 το δεύτερο σε ένα τρελλό ματς στα Φερόε. Ο Neil Lennon έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το αποψινό ματς δήλωσε ότι ο Αστέρας που έχει βρεθεί δύο φορές σε ομίλους του Europa είναι το φαβορί, σημείωσε ότι ο βαθμός ετοιμότητας είναι το πλεονέκτημα της ομάδας του. Μετά την πώληση του Simon Murray όμως, έχει μόνο δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, τον Florian Kamberi και τον Oli Shaw.
Ο Αστέρας Τρίπολης προπονήθηκε κανονικά στο Easter Road, δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Χρήστο Τασούλη, ούτε το Βαλεντίνο Βλάχο, ενώ θα απουσιάσει και ο Marc Fernandez.
Oι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, κάτι που επισήμανε και η επίσημη Hibernian δηλώνοντας τη συμπαράσταση της για τα θύματα από τις φωτιές στην Αττική, ενώ για τον ίδιο λόγο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.