Kilmarnock-St Mirren (preview)

Aυλαία με League Cup (Betfred Cup σύμφωνα με τον σπόνσορα)  στην ποδοσφαρική σεζόν στη Σκωτία, με την Kilmarnock να υποδέχεται τη νεοφώτιστη St Mirren στην αυλαία του 8ου ομίλου. Με τις δύο ομάδες να είναι ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς όπως τόνισε ο τεχνικός της Killie, Steve Clarke, σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι όσο είναι δυνατόν έτοιμη.
Δεν θα έχει στη διάθεση της τον επιθετικό Kris Boyd, ούτε τους Stephen ODonnell, Iain Wilson και Greg Taylor που παίρνουν παραπάνω ξεκούραση λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.
Ο Alan Stubbs κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της St Mirren και παραδέχτηκε ότι ούτε η δική του ομάδα είναι έτοιμη, ούτε θα χρησιμοποιήσει ως …πήχη το ματς με την Killie. Μαζί με τις Kilmarnock και St Mirren, στον όμιλο είναι επίσης οι Queens Park, Dumbarton και Spartans. Aπό τους 8 ομίλους του League Cup περνούν οι πρώτες κάθε ομίλου και οι 4 καλύτερες δεύτερες. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ματς πάει απευθείας στα πέναλτι κι όποια επικρατήσει παίρνει 2 βαθμούς, ενώ ένα βαθμό παίρνει όποια ηττηθεί στα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.