Mε Dembele η Celtic, 1-0 τη Sparta Prague

Με γκολ του Moussa Dembele στο 18’ η Celtic νίκησε 1-0 τη Sparta Prague, στο τελευταίο της φιλικό στην Αυστρία. Μερικές ώρες νωρίτερα είχε επικρατήσει 2-1 της BW Linz κάνοντας το 2 στα 2 την ίδια μέρα σε φιλικά.
Ο Moussa Dembele δεν είχε παίξει στα προηγούμενα φιλικά, όμως ο Brendan Rodgers είχε δηλώσει ότι ο επιθετικός του είναι σε καλή κατάσταση κι ο 21χρονος Γάλλος τον δικαίωσε στο έπακρο. Εκτός από σκόρερ ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης παρότι έπαιξε μόνο στο πρώτο μέρος, όπου μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Ήταν δυνατός γρήγορος και ομαδικός, αξιοποίησε την πάσα του James Forrest στο 18’ σε ένα ματς που ο Rodgers είχε αρκετές αλλαγές, αλλά και μια πιο δυνατή ομάδα από αυτή που κατέβασε με τη Linz πριν από μερικές ώρες. Εξαιρετικός κι ο Kieran Tierney από τα αριστερά είχε και δύο καλά σουτ στο πρώτο μέρος, ο Craig Gordon δεν είχε πολλά να κάνει στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε να επέμβει στο β’ μέρος (μέχρι το 64’ που αντικαταστάθηκε) αφού οι Τσέχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη.
Μετά από 4 φιλικά η Celtic έφυγε από την Τσεχία, έχει ακόμα ένα φιλικό πριν τον αγωνα στην Αρμενία, κόντρα στη Shamrock Rovers το Σάββατο στο Δουβλίνο.

CELTIC: Gordon (Hazard 64) Simunovic, Hendry, Ajer, Tierney, Forrest, Brown, Ntcham (R.Hendry 64), McGregor, Forrest, Edouard (McInroy 79), Dembele (Henderson 45).
SPARTA PRAGUE: Nita, Stetina, Radakovic, Tetteh, Kanga, Chipciu, Plavsic, Stanciu, Sural, Kulhanek, Civic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.