Moνομαχία Inverness και Hearts στον Γ’ όμιλο

Inverness και Hearts είναι στις δύο πρώτες θέσεις του γ’ ομίλου, μετά τις νίκες τους με 2-1 και 5-0 και επί των Raith Rovers και Cowdenbeath αντίστοιχα.
Η Cowdenbeath έμεινε με 10 παίκτες στο 32’ στο Εδιμβούργο, μετά την αποβολή του Martin Scott για επικίνδυνο τάκλιν στον αρχηγό των γηπεδούχων Christophe Berra. Η Hearts εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή της στο β’ μέρος φτάνοντας στο 5-0 με πέντε διαφορετικούς σκόρερς τους Steven MacLean στο 48’, Uche Ikpeazu στο 64’, Peter Haring στο 73’, Steven Naismith (με πέναλτι) στο 73’ και Michael Smith στο 81’.
Στα Highlands η Inverness νίκησε 2-1 τη μαχητική Raith, χάρη στα γκολ του Nathan Austin στο 49’ και του 17χρονου McKay στο 87’, με τον Grant Gillespie να έχει ισοφαρίσει προσωρινά για τους Rovers.
Η Inverness είναι στην κορυφή με 9 βαθμούς και χρειάζεται έναν για να προκριθεί παίρνοντας την 1η θέση, απέναντι στη Hearts που είναι τρεις βαθμούς πίσω, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται την Κυριακή στο Εδιμβούργο.
Οι Highlanders πάντως ίσως προκριθούν ακόμα και με ήττα, μιας και οι 9 βαθμοί φαίνεται να τους δίνουν μία από τις 4 θέσεις που θα πάρουν οι καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου:

Hearts-Cowdenbeath 5-0 (MacLean 48, Ikpeazu 64, Haring 73, Naismith πέν. 73, Smith 81)

Inverness CT-Raith Rovers 2-1 (Αustin 49, Mackay 87 – Gillespie 61)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.