Η παραμονή στόχος της St Mirren

O Stephen McGinn τονίζει ότι η St Mirren είναι φιλόδοξη φέτος, σημειώνει όμως ότι η παραμονή είναι ο στόχος της ομάδας του.
«Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να επιστρέψουμε και θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο γίνεται νωρίτερα» δήλωσε ο 29χρονος αρχηγός των Buddies προσθέτοντας: «ξέρουμε ότι δε θα κάνουμε νικηφόρα σερί όπως τα περσινά θα προσπαθήσουμε όμως να εκμεταλλευθούμε το momentum που έχουμε, θα παίζουμε με αυτοπεποίθηση.»
Φέτος ο McGinn θα έχει συμπαίκτη τον αδελφό του, τον 27χρονο Paul, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον μικρότερο αδελφό, τον 23χρονο John της Hibernian, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Celtic.
«Mπορεί να διαχειριστεί την πίεση, είχαμε παίξει αντιμέτωποι στην Championship και το απόλαυσα, μου αρέσει να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια και κόντρα σε καλούς πάικτες» δήλωσε ο captain της St Mirren για τον μικρό του αδελφό ενώ αναφέρθηκε και στις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη μεγάλη κατηγορία, λέγοντας: «Πηγαίνουμε λίγο στο άγνωστο, Εκτός από τη Livingston και την Kilmarnock, δεν έχουμε παίξει αρκετά με τις άλλες ομάδες. Δεν ξέρουμε που ακριβώς στεκόμαστε τώρα αλλά θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.