Celtic-AEK (preview)

Στον “Παράδεισο” η Celtic υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ και θα προσπαθήσει να βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Σαφώς σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από την πρωταθλήτρια Ελλάδος οι τριπλούχοι Σκωτίας, προέρχονται από δύο προκριματικούς και μαζί με το 3-1 του Σαββάτου επί της Livingston στο πρωτάθλημα, μετρουν 5 επίσημα ματς στα πόδια τους. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Moussa Dembele, που είναι ακόμα τραυματίας, όμως ο Olivier Ntcham είναι μια χαρά και θα αγωνιστεί κανονικά. Διαθέσιμος και ο αμυντικός Jozo Simunovic που εξέτισε την ποινή του, όμως ένας άλλος κεντρικός αμυντικός, ο Dedryck Boyata δεν είναι ακόμα έτοιμος.
O τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers υπολογίζει πολύ την ΑΕΚ σημειώνοντας ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την Alashkert και τη  Rosenborgπου απέκλεισε η ομάδα του στους προηγούμενους γύρους, σημειώνοντας ότι ως πρωταθλήτρια η ελληνική ομάδα έχει νοοτροπία νικητή.
Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο, με τον τεχνικό της Μαρίνο Ουζουνίδη να σημειώνει ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στον «θορυβώδη Παράδεισο» σημειώνοντας ότι η Celtic είναι το φαβορί κι έχει έναν «πολύ καλό προπονητή» τον Brendan Rodgers.
Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ, παραμονή Δεκαπενταύγουστου και η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Malmo Σουηδία)-MOL Vidi (Ουγγαρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.