Στους ομίλους οι Gers, με 9 παίκτες 1-1 στη Ρωσία

Οι Rangers προηγήθηκαν στο 9’, ισοφαρίστηκαν στο 33’, βρέθηκαν με 10 παίκτες στο 37’, από ανοησία του Morelos και με εννέα στο 67’ με τον Jon Flanagan να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους Rangers, με τον Ovie Ejaria πλάγια από το ύψος της περιοχής να πιάνει ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ και να ανοίγει το σκορ. Οι Rangers είχαν το εκτός έδρας γκολ που ήθελαν κι έψαχναν την κόντρα έχοντας αφήσει χώρο στους γηπεδούχους Ρώσους που πίεζαν απεγνωσμένα. Η Ufa έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 29’ με τον αμυντικό Connor Goldson να σταματά τον Dimitri Sysuev πριν σουτάρει προ κενής εστίας. Δύο λεπτά αργότερα οι Gers είχαν ένα σουτ του Ovie Ejaria που έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 33’ δέχτηκαν την ισοφάριση. Στατική η άμυνα των φιλοξενούμενων που άδικα φώναζε για offside, με τον Dmitri Sysuev να φεύγει μόνος του μετά από μια βαθιά μπαλιά και να νικάει τον keeper Allan McGregor.
Nέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 35’, με τον Dmitri Sysuev και τον Connor Goldson να είναι πάλι εκεί που πρέπει, για να έρθει η ανόητη αποβολή του Alfredo Morelos στο 37’.
Ο Κολομβιανός επιθετικός κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες στην ίδια φάση, αρχικά κλώτσησε τη μπάλα μακριά σε φάουλ που καταλογίστηκε και στη συνέχεια κάτι φάνηκε να λέει και Tobias Stieler, the first for booting the ball away.
Παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες οι Gers μπήκαν καλά στο μέρος και θα μπορούσαν να σκοράρουν με τον Ryan Kent, αλλά ο keeper των Ρώσων Alexandr Belenov έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση. Οι Gers στάθηκαν τυχεροί στο 58’ όταν ο Ivan Oblyakov έστειλε στο 58’ τη μπάλα στο δοκάρι νικώντας τον εξερχόμενο McGregor και στο 66’ έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Jon Flanagan πήρε δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά σε μια φάση που διεκδίκησε κεφαλιά. Αυστηρή απόφαση με τους εννεά Rangers να είναι στο δεύτερο μισό του γηπέδου και τους Ρώσους να κάνουν τη μία επίθεση μετά την άλλη. Χρειάζονταν όμως δύο γκολ, δεν πέτυχαν κανένα, η ομάδα του Gerrard διατήρησε το αήττητο της και μπαίνει στους ομίλους του Europal league για πρώτη φορά στην ιστορία της, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέχρι τα Χριστούγεννα,

FC UFA: Belenov, Zhivoglyadov, Tabidze, Nedelcearu, Alikin (Oblyakov 52), Paurevic, Salatic (Krotov 76), Jokic, Vanek, Sysuev, Igboun.
RANGERS: McGregor, Goldson, Tavernier, Katic, Flanagan, Ejaria, Jack, Candeias (Lafferty 45), Arfield (Halliday 69), Kent, Morelos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.